Wednesday, August 21, 2013

Hari Raya Aidilfitri 2013


Sambungan topik yang lepas, Alhamdulillah raya tahun ni amat best buat kami.

Maklumlah pertama kali beraya bersama-sama setelah bergelar suami-isteri.

Raya kali ini sangat happening ditambah lagi dengan kehadiran junior kami dari jepun selama seminggu beraya bersama.

Jadual pack sangat, kemana kami pergi disitulah ade mereka. macam anak-anak plak.

Huhu.

Tapi diorang ni sangat senpoi sebab tak susah nak melayan mereka, kemana kita pegi, apa kita makan, apa kita buat tu semua diorg ikut je..

dari kiri Ayaka, Atsuko dan Rina

dari kiri Haslini, abah, ma dan aku.....

Raya tahun ini tak dapat ampau dah walau dari bapak sendiri. Katanya dah tak layak disebabkan sudah berkahwin...(^_^)

Balik kampung kita pulak yang tabur ampau pada kanak-kanak. Sudah masa menjadi orang dewasa..

Tahun ini cuti sebulan lebih untuk raya sebab tahun depan tak tau ade cuti ke tak. hukhuk

p/s: nantikan update kami dari melbourne


Posted by,
MINUS(-)

No comments:

Post a Comment