Thursday, June 13, 2013

Cyclone Vacuum Yang Mantap

Setelah sekian lama mengalamai masalah vacuum yang berkesan untuk menyedut habuk-habuk karpet dan juga rambut yang gugur akhirnya berjaya setelah menggunakan vacuum baru yang baru dibeli.

Sebelum ini kami guna vacuum tegak yang dikatakan kuat sedutannya, TAPI tak menyedut mana pun.

Setelah usya-usya yahoo oku(auction) dan amazon japan, jumpa jugak 1 jenis vacuum yang power sedutannya.

Cyclone Vacuum ala-ala dyson. Murah je beli, tapi perform sangat.

Naka naka suru dane...

cyclone vacuum

sedut 1 bilik banyak habuk dan rambut berjaya disedut

bye-bye vacuum lama


comment aku tentang vacuum ini: Puas hati dan isteri gembira sebab rumah bersih

p/s: sapa nak vacuum lama aku bagi free..hahaha

Posted by,
MINUS(-).

1 comment: