Sunday, June 9, 2013

AMIR FIT DAY

Semalam kami libatkan diri dalam pertandingan futsal diperingkat kanto jepun(timur jepun) yang telah diorganize oleh pihak AMIR.

AMIR FIT DAY biasa diadakan setahun sekali seluruh jepun,tiap-tiap tahun aku menyertai dengan team berbeza-beza.

Tahun ini paling best sebab kami adalah tuan rumah(Hachioji) tetapi daftar team tak cukup orang.

Hukhuk.

pagi semalam selepas lapor diri di padang futsal baru tetiba cukup orang.

Alhamdulillah dengan team yang dibentuk last-last minit pun dapat jugak tempat ke-4 dari 14 team yang bertanding.

menang dipermulaan perlawanan dan diakhir perlwanan peringkat kumpulan melayakkan kami ke peringkat seterusnya.

Suku akhir kami bernasib baik sebab bole menang dengan team kuat. Tapi kami kalah gak di separuh akhir, walaupun tiada gol yang dapat disumbangkan, penalti pun tiada jawapan, osom(jangkeng) juga menjadi penentu. Nasib tak menyebelahi kami, so kalah osom.

Hukhuk.

 solat wajib dilakukan walau dimana sekali pon(orang jepun duk tengok je time ni)


wakil kumpulan menerima hadiah

juara tahun ini

Kepada semua team yang terlibat, arigato!

Dan kepada AMIR, syukron!

p/s: tahun depan insyaAllah join lagi


Posted by,
MINUS(-).


No comments:

Post a Comment